Professioneel Coach

Betrokken, inzicht gevend, stimuleert regie te nemen.

Mijn visie op coachen

Ik geloof dat ieder mens uniek is en ten diepste de wens heeft het beste uit zichzelf te halen. Er kunnen echter allerlei zaken invloed hebben op jouw leven, waardoor dit niet lukt. Je kunt op verschillende terreinen van je leven zijn vastgelopen.

Als coach help ik jou in het inzicht te krijgen en te ontdekken hoe je weer grip en regie over jouw leven krijgt. 

Wanneer een coach?
Iedereen ontwikkelt zich, maar soms kun je hierin wat vastlopen en weet je niet wat een volgende stap is. Dan loop ik graag met jou op in dit proces en gaan we stap voor stap kijken wat nodig is om je doel te bereiken of je droom waar te maken.

Wat mag je verwachten?

In dit proces kijken wij samen naar wie jij bent, naar jouw omgeving en hoe jij je hierin hebt ontwikkeld. Samen komen we tot overzichtelijke keuzes die jou helpen in jouw verdere ontwikkeling. Dit kan zijn in de gebieden van identiteit, je talentontwikkeling, je wijze van communiceren, jouw relaties of je werkomgeving.
Hierin bepaal jij welke stappen jij zet en mag je op mijn ondersteuning rekenen.

Aangesloten bij de Nobco

De coachopleiding die ik heb gevolgd is Nobco geaccrediteerd. Dat garandeert een hoge standaard.

Daarnaast borgt mijn Nobco registratie dat ik mij blijf ontwikkelen, nascholing volg, blijf leren door middel van intervisie, de Internationale Ethische Code (IEC) onderschrijf en mij committeer aan het Klachtenreglement van de Nobco.

Mijn aansluitnummer bij de Nobco is: 71118.

Wat klanten over Bert zeggen

Referenties

Frank Janse
Frank JanseManager Profila Zorggroep
Lees verder
"Met zijn gezonde dosis humor en nuchterheid is het prettig werken met Bert. Ook al is de omgeving van het werk onrustig, Bert creëert rust en vertrouwen."
Jenniene Schreuder
Jenniene SchreuderManager zorg 's Heeren Loo
Lees verder
"Ik heb Bert ervaren als een betrokken en betrouwbare leidinggevende. Bert ziet talent en coacht medewerkers om het beste uit zichzelf te halen."
Coachee Nathan
Lees verder
"Ik heb Bert leren kennen als een empathische en integere man. Hij heeft mij geholpen met verschillende problematiek, door mij inzicht en handvatten te geven hoe hiermee om te gaan. Ik ervaar het contact met Bert altijd als heel laagdrempelig en persoonlijk op een heel gelijkwaardige manier."
Coachee Bert van Veen
Lees verder
"Door Bert zijn manier van coaching heb ik meer zicht gekregen hoe ik beter regie kan voeren op mijn leven. Hierdoor lukt het mij nu ook om prioriteiten te stellen in mijn werk en privéleven."
Vorige
Volgende

Door Bert zijn manier van coaching heb ik meer zicht gekregen hoe ik beter regie kan voeren op mijn leven. Hierdoor lukt het mij nu ook om prioriteiten te stellen in mijn werk en privéleven.

Coachee Nathan