Vrijblijvend
een kop koffie doen?

Oprecht, betrokkenheid, verbindend
en altijd gericht op ontwikkelstappen.

Bedrijfsgegevens

nobco-logo-Tempomanagement.svg

Tempomanagement is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches onder aansluitnummer: 71118.

Mijn Nobco registratie borgt dat ik mij blijf ontwikkelen, nascholing volg, leer door middel van intervisie, de Internationale Ethische Code (IEC) onderschrijf en mij committeer aan het Klachtenreglement van de Nobco.

Wat klanten over Bert zeggen

Referenties

Frank Janse
Frank JanseManager Profila Zorggroep
Lees verder
"Met zijn gezonde dosis humor en nuchterheid is het prettig werken met Bert. Ook al is de omgeving van het werk onrustig, Bert creëert rust en vertrouwen."
Jenniene Schreuder
Jenniene SchreuderManager zorg 's Heeren Loo
Lees verder
"Ik heb Bert ervaren als een betrokken en betrouwbare leidinggevende. Bert ziet talent en coacht medewerkers om het beste uit zichzelf te halen."
Coachee Nathan
Lees verder
"Ik heb Bert leren kennen als een empathische en integere man. Hij heeft mij geholpen met verschillende problematiek, door mij inzicht en handvatten te geven hoe hiermee om te gaan. Ik ervaar het contact met Bert altijd als heel laagdrempelig en persoonlijk op een heel gelijkwaardige manier."
Coachee Bert van Veen
Lees verder
"Door Bert zijn manier van coaching heb ik meer zicht gekregen hoe ik beter regie kan voeren op mijn leven. Hierdoor lukt het mij nu ook om prioriteiten te stellen in mijn werk en privéleven."
Previous
Next

Bert makes you go the extra mile.

Jenniene Schreuder