Wie is Bert van Drogen?

Oprecht, betrokken, verbindend
en altijd gericht op ontwikkelstappen.

Even voorstellen...

In een samenwerking is het goed om elkaar te kennen. Daarom stel ik mij graag even aan jou voor.

Ik ben geboren in 1974, wat betekent dat ik al een tijdje meeloop en daardoor de nodige ervaring heb in het leven. In 1996 ben ik getrouwd met Gaby en samen hebben wij 3 kinderen. Allen inmiddels op een volwassen leeftijd.

Mijn identiteit ligt vast in mijn geloof in Jezus Christus. Dat betekent dat ik in mijn handelen en zijn zo wil leven dat dit zichtbaar is.

Mijn werkzame leven ben ik begonnen in de grafische industrie. Ik vind het nog steeds een heel mooi vak en kijk altijd met een professioneel oog naar drukwerk. Na ook een paar jaar als technisch projectleider te hebben gewerkt in de bouw, ben ik sinds 2008 actief in de zorg. Na een korte tijd op de werkvloer te hebben gestaan, heb ik mij verder ontwikkeld in het management en heb ik sinds 2008 diverse managementfuncties bekleed.

In 2017 ben ik naast mijn werk in de zorg ook aangesteld als voorganger in een Baptistengemeente. Sinds begin 2020 mag ik mijzelf ook Theoloog noemen, nadat ik in deeltijd nog een studie Theologie heb afgerond.

Bert van Drogen - Tempomanagement
Mijn missie
Van betekenis zijn in de ontwikkeling van een persoon of team/organisatie
Mijn visie
Vanuit een houding van oprechte betrokkenheid verbinding maken met de ander

Strategie

Vanuit een nieuwsgierige en luisterende houding analyseer ik informatie en vertaal dit naar concrete ontwikkelstappen

Uitleg naam en logo

In het nadenken over een bedrijfsnaam kwam mijn zoon met dit idee: Tempomanagement.

‘Tempo’ is afgeleid van het Engelse woord temporarily, wat betekent ’tijdelijk’. Tegelijk duidt ’tempo’ ook de wens aan om in een bepaalde (korte) tijd resultaat te behalen, dus snelheid. Iets wat past bij het werk van een interim-manager.

Wat klanten over Bert zeggen

Referenties

Frank Janse
Frank JanseManager Profila Zorggroep
Lees verder
"Met zijn gezonde dosis humor en nuchterheid is het prettig werken met Bert. Ook al is de omgeving van het werk onrustig, Bert creëert rust en vertrouwen."
Jenniene Schreuder
Jenniene SchreuderManager zorg 's Heeren Loo
Lees verder
"Ik heb Bert ervaren als een betrokken en betrouwbare leidinggevende. Bert ziet talent en coacht medewerkers om het beste uit zichzelf te halen."
Coachee Nathan
Lees verder
"Ik heb Bert leren kennen als een empathische en integere man. Hij heeft mij geholpen met verschillende problematiek, door mij inzicht en handvatten te geven hoe hiermee om te gaan. Ik ervaar het contact met Bert altijd als heel laagdrempelig en persoonlijk op een heel gelijkwaardige manier."
Coachee Bert van Veen
Lees verder
"Door Bert zijn manier van coaching heb ik meer zicht gekregen hoe ik beter regie kan voeren op mijn leven. Hierdoor lukt het mij nu ook om prioriteiten te stellen in mijn werk en privéleven."
Previous
Volgende

Ik heb Bert leren kennen als een empathische en integere man. (...) Ik ervaar het contact met Bert altijd als heel laagdrempelig en persoonlijk op een heel gelijkwaardige manier.

Ik heb Bert leren kennen als een empathische en integere man. (...) Ik ervaar het contact met Bert altijd als heel laagdrempelig en persoonlijk op een heel gelijkwaardige manier.

Coachee Nathan